Internet

Internet

U heeft uw huisstijl zorgvuldig vormgegeven en nu wilt u als bedrijf ook graag zichtbaar zijn op internet. Dit is heel verstandig. Internet is namelijk het telefoonboek van vroeger. Hier mag u niet ontbreken. Met 1 druk op de knop kan een klant uw bedrijf bezoeken.

De meeste bedrijven besteden zorgvuldig aandacht aan de inrichting en uitstraling van hun kantoorpand. Er zijn echter nog steeds veel kleine en grotere bedrijven die niet dezelfde professionele aandacht besteden aan hun internetsite. Dit vinden wij vreemd. De kans is namelijk groot dat er per dag meer potentiële klanten uw website bezoeken dan dat er in een maand bij u over de drempel komen.

Wij willen u graag ontzorgen op het gebied van het digitale kanaal. Besteedt u daarom het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van uw website aan ons uit. Onze dienstverlening stopt niet wanneer uw website klaar is. Eigenlijk begint het dan pas echt! Wanneer de website staat is het de bedoeling dat de klant bij u door de digitale deur gaat. Daarom behoort ook het optimaliseren van de vindbaarheid van uw site en het actualiseren van de inhoud tot onze dienstverlening.

"The secret to creativity is knowing how to hire your sources"

Albert Einstein

filosofie

Events

filosofie